4. desember 2012

Ny start...



Ny start i ny leilighet og vi begynner og komme i orden (endelig).
Ting tar litt tid når man jobber fulltid og pendler ca 3 timer til jobb hver dag, men tar man tida til hjelp så løser det seg alltids.

Endelig har jeg fått tak i slik stuebord jeg har ønsket meg så lenge. Snille snille venninna mi hadde et ekstra til overs.


En gammel kommode jeg hadde lagret på loftet til min mor kom fram igjen (hadde helt glemt denne jeg), og fikk nye knotter. 


"Nytt" tv bord kjøpt på bruktmarked og malt i en lysegrå matt farge. Kjempe god plass til lagring inni og jeg elsker min nye sjenk *smile*



Bildelisten over sofaen har blitt dekorert med noen favoritter. Nye lysslynga fra Indiska er en favoritt om dagen. Gir så nydelig lys når det blir mørkt ute.

Mangler og få opp noen gardinstenger samt gardiner her, men det er ikke noe stress. Må finne meg noen gardiner jeg liker først.

Ha en fin kveld dere som titter innom. Nå skal jeg kose meg med litt strikking og tv titting etter en lang og stressende dag på jobb.


6 kommentarer:

 1. Hei, så fint du har fått det i den nye leiligheten:)fint å kunne bruke ting man har glemt bort:)Kos deg med strikkingen, jeg ligger litt etter på julekulene, men noen få har det blitt..og det er jo noen uker igjen til jul:)

  Klem kine:)

  SvarSlett
 2. Det har jo blitt kjempe fint hos deg i den nye leiligheten :) Må innrømme at jeg er en smule misunnelig på stuebordet ditt altså ;) heldiggris!!!
  Du må ha stått på noe dugelig for å få ferdig sokkekalenderen, imponerede! Skal aldri prøve på det, er ingen strikkereser akkurat, hehe ;)
  Ha en god kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint!!
  Kjekt og komme i gjenge igjen:))
  Flotte møbler, og herlige saker på hyllen ♥

  SvarSlett
 4. Deilig å komme i orden etter en hektisk periode for deg. Håper du klarer deg bra nå og har det fint.
  Du er flink til å skape det koselig rundt deg. :o)

  Ønsker deg en fin adventsuke videre!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 5. Så fint!
  Wow 3 timer hørtes
  utrolig mye ut.
  Ha en fin adventstid
  klem Hege x

  SvarSlett
 6. Så fint du har fått det.

  Jeg har fått med meg din trassige høst, usj! Jeg håper det går bedre.

  klem

  SvarSlett