2. desember 2012

Strikka julekalenderJeg fant oppskrift på 24 små gavesokker i Allers, og tenkte at jeg skulle strikke slik til pantonegutten i år til julekalender. Dette begynte jeg forsåvidt med midt oppi alt annet som har skjedd nå i høst, men jeg kom i mål (selv om jeg begynte og bli veeeeldig lei på slutten).Sokkene strikket jeg i forskjellige fargekombinasjoner hvor ingen er like. Hempe ble heklet på, og jeg fikk et gammel nydelig staur som min snille lillebror hjalp meg med å henge opp på veggen for å feste sokkene til. Jeg stemplet tall i fimo leire som jeg hang på med en liten sikkerhetsnål for å sette dato på hver sokk. Gavene som passer oppi sokkene er lagt oppi, mens de som ikke passer oppi sokken er lagt på gulvet under (må kjøpe en liten kurv eller liknende som disse kan ligge oppi).
Gavene er pakket inn i enkelt rødt papir fra Åhlens sammens med rød/hvit snor. Tall er kjøpt på bokhandel og klistret på.

Pantonegutten ble veldig fornøyd med julekalenderen i allefall, og er du glad i å strikke så er dette et morsomt lite prosjekt (men ikke ha hundre andre planer i tillegg for da går du sikkert litt lei som meg). *smile*


(Beklager bildekvalitet/lys osv..måtte ta bilder med iphonen da jeg har ryddet bort laderen til kameraet på et lurt sted) 


3 kommentarer:

 1. Så koselig den var ♥
  Tipper det ble stas for lillegutt jeg:)
  Håper det går fint i heimen;)

  SvarSlett
 2. Hei søte deg!
  Da rakk jeg endelig innom her igjen vet du. Hvor ble tiden av?
  Jeg ser at jeg ikke rekker å besøke alle like ofte som jeg burde/skulle/ønske, men jeg blogger jo mest for min egen del - det er bare fryktelig stas at jeg har verdens fineste lesere, slike som deg.

  Nydelig julekalender du har strikket! LIKER LIKER!

  Jeg håper din første søndag i advent har vært aldeles nydelig!
  Stor og god klem fra Frøken Fabelaktig!

  SvarSlett
 3. For en flott kalender - så flink og kreativ du er.

  SvarSlett