8. mai 2013

NIB Utfordring - Bruktduellen

NIB jentenes siste utfordring er bruktduellen og det må jeg selvfølgelig slenge meg med på jeg som er så glad i gamle og brukte ting. Får ofte høre "hva skal du med det skrammelet der a" og ble faktisk sammenliknet med Espen Askeladd ("Jeg fant jeg fant") der jeg rulla med meg en svær stubbe hjem fra tur på søndagen. *smile*Jeg er veldig glad i både arvet og kjøpt fra både bruktbutikken/marked. Denne gamle stolen er etter min oldefar og er veldig skjør derfor så står den kun til pynt. Ikke lov å røre da jeg er redd for at den skal falle i sammen hvert øyeblikk. Denne gamle trekassa derimot kjøpte jeg på et bruktmarked på Gjøvik i fjor høst. Den stod gjemt under masse annet rart og det var nok ingen som så verdien i den. Jeg fikk kjøpt den for en slik og ingenting og var såklart kjempe glad. Passet perfekt til å ha håndarbeidet mitt oppi.


Morsomt å se på de gamle detaljene i det gamle synes jeg. Hvor mye tid som er brukt på å lage en slik stol f.eks og hvor mye kjærlighet og sjel som er lagt i det. Det også betyr en del for meg. Historien bak som gjør det så spennende.

Dette er da mitt bidrag i NIB sin siste utfordring. Lykke til alle dere andre som har slengt dere med.

4 kommentarer:

 1. Herlige skatter :)
  Moro å finne ting som ingen andre vil ha, føler litt ekstra at man har gjort ett kupp da, hehe :)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott bidrag!!
  Fine skatter det ♥

  SvarSlett
 3. Fint bidrag! Er også veldig glad i gamle møbler/ting fått fra familie. Noe ekstra ved de møblene. Stolen du har fått er kjempefin!
  :)

  SvarSlett
 4. Så fin kasse å ha strikketøy oppi <3
  Ønsker deg en NydeligFlott helg
  og lykke til i bruktduellen!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett