9. juni 2013

Match made in heaven


På marked for et par uker siden på Lillehammer kom jeg over denne lekkerbisken av ei lampe. Den var nesten det første jeg så da jeg ankom og jeg tenkte med engang at den skulle jeg sååå gjerne hatt. Har siklet på ei sånn lampe lenge, og denne var faktisk også kjempe gammel (så ikke bare gammel ut). Damen som skulle selge den sa at den var fra hennes barndomshjem og at den hadde stått hjemme på skrivepulten på midten av 50-tallet.Lekker mintgrønn farge hadde denne lekre skapningen med beige "fot" om man kan kalle det det. Hun skulle såklart ha mer enn jeg hadde beregnet og bruke på ei lampe av mitt bruktkjøp budsjett denne dagen, men jeg måtte litt i tenkeboksen før jeg bestemte meg....


Lampa hadde jo passa perfekt i stua oppå den gamle kommoden tenkte jeg, og sammen med disse søte kortene fra Søstrene Grene hadde det blitt prikken over i´en i det hjørnet av stua. 


Patinaen og sjarmen denne lampa hadde gjorde bare at jeg visste at jeg måtte bare ha den. Men jeg måtte prute litt...og er det noe jeg er skikkelig dårlig på så er det pruting.


Etter litt god hjelp på pruteområdet så fikk jeg endelig drømmelampa mi for en hundrings. Gjett om jeg var glad *smile* Så nå går jeg å kikker på min nye lekkerbisk i stua og smiler fornøyd. Så deilig og gjøre slike varp synes jeg *smile*

Gjorde forøvrig også et par varp til men de kommer i et annet innlegg.

3 kommentarer:

 1. Wow!! Flate for ett kupp!!
  Rålekker lampe, likte spesielt fargen og formen på skjermen!
  Heldig du :)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Lampa var kjempefint!
  Knall kjøp!

  Siw

  SvarSlett
 3. Ooh! Knallfin farge! Og skikkelig kupp. Nye koster de jo pluss/minus to tusen. :) (Ledninga så forresten litt morken ut, jeg ville nok vurdert å skifte den!)

  SvarSlett