6. november 2013

Gled noen du ogsåNå i disse førjulstider (ja jeg vet det er litt tidlig, men noen har allerede startet for lengst med julegaver osv) så er det noen mennesker som ikke er så heldige som folk flest. Ikke får de julemat, julegaver eller det vi tar for gitt en kveld fylt med minner sammen familien.

I år som i fjor har jeg valgt å støtte juleaksjonen med julemiddager og nå i år kan man i tillegg gi bort kaffekopper. Man kan huke av for antall kaffekopper man ønsker å gi bort. Hva med å gi hver enkelt man støtter en kaffekopp i tillegg. Det tror jeg de som trenger det hadde satt ekstra pris på. En kopp med varm god kaffe de kan kose seg med og tenke at denne har noen gitt til meg som har brydd seg om at jeg skal ha det bra jeg også.

Dette er ikke noen reklame for Kirkens Bymisjon, men noe som kommer rett fra hjertet og som jeg virkelig bryr meg om.

Støtt Kirkens Bymisjon du også.

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for fine ord inne hos meg! Veldig hyggelig at du likte bidraget mitt i november-utfordringa, og ekstra artig at du kjenner deg igjen av min beskrivelse av vinteren nordpå! Hun er god på å gjøre det koselig rundt seg, mormoren min, og det tror jeg at jeg har fått med meg jeg også :) Jeg liker veldig godt at du skriver om bymisjonens glede-kampanje, det er så viktig å huske på de som ikke er like heldige som oss selv, og kanskje spesielt på denne tida av året når kredittkortene virkelig går varme.
  L

  SvarSlett
 2. Hehe, godt det ikke bare er meg som er slik *humre*
  Men det kunne vært verre ting vi var opptatt av;)
  Koselig blogg du har, legger meg til som følger
  klem Pøbelen

  SvarSlett