27. januar 2014

Oppussing og inspirasjon

Nå har jeg vært altfor lenge borte ifra blogglandia synes jeg. Grunnen til dette er jo flytting, oppussing og mangel på internett. Vi holder fortsatt på med oppussing og vi venter på internett hvor man slipper at man skal rekke å sette på en klesvask, rydde ut av oppvaskemaskina og lage seg en kopp kaffe før man får lastet opp VG. Makan til latterlig internettkapasitet. Føler vi har gått tilbake i tid til 1997 og dengangs internett tilgang. Slik er det når man flytter ut på landet hvor det ikke er ordnet fiber enda.

Men nok om det. Vi pusser opp og pusser opp (bilder kommer så fort vi får internett tilgang som klarer å laste opp bilder) og det begynner og bli riktig så fint. Før jul rakk vi å male og fikse kjøkken, male gang, male rommet til poden samt pusse opp stua. Nå om dagen går vi på tv stue, soverommet vårt og etterhvert gang, trappeoppgang, gang i kjelleren og toalettet. Når man har kjøpt seg hus har man nok og gjøre har vi funnet ut. Med såpass stort hus kommer også mangelen på møbler. Dette har gubben snekkert og møblene har blitt riktig så fine. Hva skulle man gjort uten en handy gubbe ;-)

På pinterest har jeg hentet masse inspirasjon, samt hos flere av mine besøkendes blogger. Det er alltid masse fine løsninger på ting man er usikker på. Og hva skulle man gjort uten google og youtube f.eks *smile*

Her kommer noen nydelige inspirasjonsbilder fra pinterest.


 

4 kommentarer:

 1. Ja, vet alt om å være uten internett, her har fibernettet klikket x antall ganger det siste året!
  Men det blir nok skikkelig nett på dere etterhvert :)
  Uansett så gleder jeg meg masse til å se huset!!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så gøy med hus og oppussing altså:)
  Skulle ønske det var meg...
  Men boooring med dårlig nett, håper det fikser seg snart, så vi får sett resultatene vi og:)

  SvarSlett
 3. Så koselig det var her:-)
  Bli med på konkurransen hos meg, vel!

  SvarSlett
 4. Så spennende med oppussing? LOVE IT!

  SvarSlett