26. august 2014

Sommeren er på hellVi har vært utrolig heldige i sommer med været og ikke minst den deilige varmen. Kunne nyte late sommerdager på verandaen til langt utpå kvelden. Det har vært i overkant varmt til tider spør du meg og da har det vært godt og hatt en liten krok på verandaen i skyggen som man kan trekke seg tilbake til. Jeg fikk gubbeluren til å ordne en pallesofa/daybed om du kan kalle det det til meg og der har både jeg og bikkja kosa oss i skyggen med både ei god bok og et glass vin.Vi er så heldige at vi har tak over hele verandaen men har sola der stort sett hele dagen uansett. Huset står slik til at vi har sola fra den står opp til den går ned på kvelden. Verandaen er på enden av huset så for at vi skal kunne utnytte sola og uteplassen vår best mulig har vi bestemt oss for og bygge på verandaen vår på hele oversiden av huset og bygge den sammen med den eksisterende. Det betyr en hel del gravearbeid, trilling av pukk og ikke minst bygginga av selve verandaen. Gubbeluren min er heldigvis en skikkelig handyman men med alle prosjektene vi har hatt hittil tror jeg kanskje han begynner og bli litt lei dessverre. Jeg er en person som er veldig utålmodig og skulle gjerne hatt gjort ting i går så her har ting stått litt sånn på stedet hvil ei stund.

Materialene ligger klare i hagen og har ligget der en stund og han har allerede forbedret den eksisterende verandaen med nye freshe planker da vi kun hadde betonggulv der med grønt stygt teppe oppå. Grusomme greier som raskt ble revet bort tidlig i vår heldigvis.

Da gjenstår det bare da og få sparka gubbeluren i ræva, be inn til dugnad og få verandaen på plass før det bikker vinter. Tida går fortere enn man aner har vi funnet ut. ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar