5. september 2014

NIB Utfordring - "Like bra brukt"

Nå er det veldig lenge siden jeg har slengt meg med på NIB sine utfordringer, men denne passet meg så midt i blinken at denne måtte jeg bare bli med på :)

Hjemme hos oss så finnes det ingen spesiell stil men en salig blanding av bruktfunn, arvefunn, nytt, redesignet og selvlaget (det er det gubbeluren som står for bare så det er sagt. My handyman *sukk* )
Jeg synes dette er en veldig fin blanding som gjenspeiler oss og vår personlighet.Gubbeluren er ofte oppgitt over alt jeg drar inn i huset og som jeg ber han om å reise å hente som jeg har funnet på finn.no. Som oftest så endrer han fort mening når han ser hvordan resultatet blir.

Det siste oppussingsobjektet her i huset som ble ferdigstilt er kontoret/hobbyrommet mitt. Det ble gjort ferdig i helgen og der fikk mitt bruktfunn av et skrivebord flytte inn. Lampen, skrivebordet, trekassen og vatteppet er alle flotte bruktfunn som jeg er veldig glad i.


Denne lekre Hay stolen har jeg ønsket meg lenge og i og med at jeg har bursdag snart tenkte jeg kanskje at jeg kunne få skrapt sammen litt penger slik at jeg fikk kjøpt meg denne herligheten.
Min kjære gubbelure kom hjem her om dagen og lurte på om jeg ikke ville ha bursdagsgaven min på forskudd. Dette er jeg ikke tilhenger av så jeg sa nei. Han var meget påståelig og sa at det gikk ikke an at jeg ikke fikk den på forskudd og greide til slutt og overtale meg. Gjett om jeg ble overrasket a. Han mente at denne stolen måtte jo komme på plass til mitt hobbyrom/kontor stod klart så da ble rommet komplett. Herlighet så nydelig den er og den passet glimrende på dette rommet.Må si jeg ble meget fornøyd med dette rommet og er veldig glad i bruktfunnene. De er som skapt for rommet mitt :)

Dette er da mitt bidrag i NIB sin utfordring "like bra brukt".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar