1. oktober 2011

1. oktober


(Kilde: Pinterest)

I dag er det 1. oktober og høsten er virkelig her. I dag var det spådd knall vær, men sola uteble dessverre. I stedet hadde vi 14 grader og skikkelig tåke. Tåke som lå helt ned til tretoppene, og man virkelig følte det var høst (hvis man ser bortifra temperaturen igjen da..) Hadde tenkt å tilbringe dagen ute i det fine været, men med duskregn, masse tåke og lite lyst til å bruke tid ute, så dro vi en tur på kjøpesenteret. Der skulle unga svi av sine opptjente kroner på noe de hadde lyst på. De visste akkurat hva de skulle ha, og vi ble raskt ferdige faktisk.
Men til min store forskrekkelse så jeg salg av julekalendere i hylla hos Ringo. Tror det har rabla helt for dem jeg. Det er jo 1. oktober bare i dag. Leeeeeenge igjen til 1. desember enda, og jeg tror ikke noen har sååååå dårlig tid med å få kjøpt en kalender at de på død og liv på ordne det alt. Men men... det er vel dessverre slik det er blitt de senere åra at julemarsipanen, julebrusen, pepperkakene og juleskummet er man drita lei før det i det hele tatt har nærma seg 1. desember (for de som har litt strengere selvdisiplin enn meg selv vel og merke... er ikke eier av det dessverre). Da gjelder det å greie å holde seg unna lenge nok. Jeg som trodde det var tidlig ute når jeg så Halloween brus på Rema her om dagen.. Det skulle nå ha kommet i butikkhylla så fort det bikka august hvis det skal stå i stil til de resterende høytidene (om man kan kalle Halloween for en høytid her i landet).

Det var nå min "syting" på en lørdagskveld.
Skal snart sprette ei flaske med Ladegaards pils (mener det er den den heter), og kose meg foran tv´n resten av kvelden.
Ha en fin kveld videre folkens.

1 kommentar:

 1. Hei søte!
  Dagligvaren melker markedet så lenge de kan vet du og da gjelder det å ha selvdisiplin *knis*

  Fabelaktig søndag til deg og dine!
  Koose deg og lad opp batteriene skikkelig :)

  smil og klem

  SvarSlett